четвер, 6 листопада 2014 р.

Студія розваг RESTart - як виглядають сучасні розваги.

  Студія розваг RestArt була створена для організації активного і оригінального відпочинку як в закритих приміщеннях так і на відкритих майданчиках. Основною метою компанії є забезпечення потреб у розвагах. Багато дорослих з радістю повертається у дитинство, граючи в улюблену колись гру.
  Студія розваг RestArt  пропонує оренду оригінальних ігрових атракціонів.
 В першу чергу це спортивні атракціони, що дозволяють активно то весело проводити час як на відкритому повітрі, так і вдома або в офісі. Ось  короткий перелік доступних атракціонів: настільний футбол, настільний хокей, настільний теніс, аерохокей, дартс, електронний баскетбол, пневматичний тир і т.д.

 Якщо ж Ви більше звикли проводити час з друзями вдома прекрасним доповненням стануть інтелектуальні атракціони: шашки, шахи, дженга, ну і звісно популярні в наш час hi-tech атракціони: X-Box Kinect, Play Station, Mind Flex, Hex Bugs, Robo Bugs.

   Якщо ви народилися у 80-х роках XX століття, Ви з приємністю проведете час граючи в ігри дитинства : Dendy, Sega, Електроніка, Тетріс.

   Все вище перелічене стане прекрасним доповненням яскравим доповненням для Вашого свята.
  Ну і звісно можна замовити весь спектр послуг з організації, проведення та обслуговування урочистих подій (ведучий, DJ, звук,світло, мультимедіа).
Всю довідкову інформацію можна дізнатися за телефонами 063 723 99 19 та 067 341 16 14.


Немає коментарів:

Дописати коментар